Βίδες παραδοσιακές PASTABOUKIS με σάλτσα Ναπολιτάνα!

στις

Βίδες500γρ. Βίδες παραδοσιακές

Για τη Σάλτσα
400γρ. Φρέσκια ντομάτα
(1 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη)
1 κρεμμύδι μικρό ψιλοκομμένο
1 σκελίδα σκόρδο
⅓ φλιτζ. Ελαιόλαδο
½ ποτηράκι κόκκινο κρασί
Ρίγανη
5 φύλλα βασιλικό
Θυμάρι
Αλάτι
Πιπέρι

Εκτέλεση: Βάζουμε σε ένα κατσαρολάκι το ελαιόλαδο να κάψει και σωτάρουμε το σκόρδο & το κρεμμύδι για 2-3′ λεπτά, ανακατεύοντας. Σβήνουμε με το κρασί. Προσθέτουμε την φρέσκια τομάτα, την ζάχαρη, το θυμάρι και το αλατοπίπερο. Βράζουμε σε χαμηλή φωτιά για 20′ λεπτά μέχρι να δέσει η σάλτσα. Προσθέτουμε τα φύλλα βασιλικού.
Σε μια κατσαρόλα σε νερό που κοχλάζει ρίχνουμε τις Βίδες PASTABOUKIS και τις αφήνουμε να βράσουν για 4 λεπτά. Τις σουρώνουμε και τις ρίχνουμε μέσα στη σάλτσα όπου τις ανακατεύουμε. Στο πιάτο σερβιρίσματος προσθέτουμε τυρί της αρεσκείας μας.
Καλή σας όρεξη!

Για να δείτε περισσότερες Βίδες γεύσεων μπείτε στο e-shop: http://www.pastaboukis.gr/index.php?route=product/category&path=63

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s