Ταλιατέλες με Μελάνι Σουπιάς PASTABOUKIS και Τόνο!

στις

Soypia_TonosΥλικά
500 γρ. Ταλιατέλες με Μελάνι Σουπιάς PASTABOUKIS
300 γρ. Τόνο (κονσέρβα)
5-6 φρέσκα κρεμμυδάκια
½ ποτηράκι ούζο
½ κουτ. γλυκ. ζάχαρη
λίγο ελαιόλαδο
φρέσκια μέντα

Εκτέλεση
Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ρίχνουμε το ελαιόλαδο, σωτάρουμε τα φρέσκα κρεμμυδάκια αφού πρώτα τα έχουμε κόψει σε μικρές ροδέλες. Αφού μαραθούν λίγο, προσθέτουμε τον τόνο και βράζουμε για περίπου 3 λεπτά ώστε να εξατμιστούν τα πολλά υγρά του.
Σβήνουμε με το ούζο. και προσθέτουμε τη ζάχαρη , αφήνουμε να βράζουν για περίπου 3-4 λεπτά, σβήνουμε τη φωτιά και πασπαλίζουμε με φρέσκια μέντα.
Βράζουμε τις ταλιατέλες αλ ντέντε 4’, τις σουρώνουμε και τις προσθέτουμε στο τηγάνι με τη σάλτσα.
Καλή σας όρεξη!

Για να δείτε περισσότερες Ταλιατέλες μπείτε στο e-shop: http://www.pastaboukis.gr/index.php?route=product/category&path=59

Save

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Google photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s