Ταλιατέλες Ολικής PASTABOUKIS με φρέσκα μανιτάρια πλευρώτους και σάλτσα μανιταριών

στις

Τα παραδοσιακά #ζυμαρικά #ολικής_άλεσης μας εφοδιάζουν με σημαντική ποσότητα φυτικών ινών  συμβάλλοντας στην καλή υγεία του εντέρου, ενώ παράλληλα μας χορταίνουν περισσότερο. Επιπλέον, περιέχουν θειαμίνη, ριβοφλαβίνη, βιταμίνη Β6 και φυλλικό οξύ, βιταμίνες απαραίτητες για την εύρυθμη λειτουργία του νευρικού συστήματος.

Δείτε την συνταγή με τα παραδοσιακά μας ζυμαρικά PASTABOUKIS

#Ταλιατέλες ολικής άλεσης με #μανιτάρια_Πλευρώτους

Υλικά

Ταλιατέλες ολικής Pasta Boukis με φρέσκα μανιτάρια πλευρώτους

Μανιτάριά Λευκά ή Μανιτάρια πλευρώτους

Ελαιόλαδο

1 σκελίδα σκόρδο

Λευκό Κρασί

1 κουταλιά κορν φλάουρ

Αλάτι, πιπέρι

Φρέσκο μαϊντανό

Εκτέλεση:

Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο, και σωτάρουμε το λιωμένο σκόρδο μέχρι να αρωματίσει, μετά από 1 λεπτό ρίχνουμε τα μανιτάρια κομμένα σε λεπτές φέτες τα σωτάρουμε για λίγα λεπτά μέχρι να μαραθούν..

Σβήνουμε με το λευκό κρασί και τα αφήνουμε μέχρι να εξατμιστεί το οινόπνευμα στη συνέχεια αλατοπιπερώνουμε.

Αφού πάρει βράση, προσθέτουμε μία κουταλια κορν φλάουρ, ανακατεύουμε μέχρι να δέσει η σάλτσα, πασπαλίζουμε με φρέσκο ψιλοκομμένο μαϊντανό.

Σε βραστό νερό βράζουμε τις ταλιατέλες για 4-5 λεπτά, τις ρίχνουμε στο τηγάνι με τη σάλτσα και ανακατεύουμε. Τις ανακατεύουμε ώστε να πάει παντού η σάλτσα και τις σερβίρουμε.

Καλή σας όρεξη!

‘Αν θέλετε να αγοράσετε παραδοσιακά ζυμαρικά PASTABOUKIS με αλεύρι ολικής πατήστε εδώ!

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s