Ταλιατέλες με μελάνι σουπιάς PASTABOUKIS & Δυόσμο!

στις

1MelaniSoupiasΥΛΙΚΑ:

400γρ. Ταλιατέλες με μελάνι σουπιάς PASTA BOUKIS
2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
4 κ.σ. ελαιόλαδο
½ λευκό κρασί
Δυόσμο
Αλάτι
Πιπέρι

Εκτέλεση:
Σε μια κατσαρόλα βράζουμε τις Ταλιατέλες PASTA BOUKIS για 5 λεπτά, τα στραγγίζουμε.
Σε ένα τηγάνι βάζουμε λάδι και σωτάρουμε τα κρεμμύδια, σβήνουμε με το λευκό κρασί και το αφήνουμε να πάρουν μία βράσει για 2-3 λεπτά.
Προσθέτουμε δυόσμο, αλάτι & φρεσκοτριμμένο πιπέρι, αφού ανακατέψουμε καλά τα παραπάνω υλικά, περιχύνουμε το μείγμα στις ταλιατέλες που έχουμε στραγγίσει.

Υ. Γ. Η συνταγή που περιγράψαμε είναι νηστίσιμη, μπορούμε να προσθέσουμε στο τέλος τριμμένη παρμεζάνα και η γεύση απογειώνεται!

Αγοράστε παραδοσιακά ζυμαρικά στο e-shop pastaboukis.gr

Save

Save

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Google photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s